Külön is kapható a Final Fantasy XV: Comrades
dreampage 2018. Dec. 13.

A Square-Enix szerepjátékának multiplayer komponense, a Final Fantasy XV: Comrades mostantól különálló játékként is megvehető Xbox One-ra. Karaktergenerálás, új történet és kooperatív kalandok háromezer forintért.

Nagy népszerűségnek örvendett a nyílt világú Final Fantasy XV multiplayer kiegészítője. Ebben ugyanis saját karaktert készíthettünk, és egy teljesen új történetben vehettünk részt, akár egyedül, akár több játékossal együtt. A Square-Enix gondolt egy nagyot, és különálló játékká tette ezt a részt, amihez így már nincs szükség az alapjátékra. A Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades mától kapható az Xbox Áruházban.

A játékban saját karaktert hozhatunk létre, akivel egy eddig nem ismert történetet küzdhetünk végig a Fény oldalán, Eos legsötétebb éveiben. Főszereplőnk egy Glaive, aki korábban Lucis hadseregében szolgált, most pedig önmaga válik hőssé. Egy új kataklizma, a Starscourge fenyegeti a vidéket, amit természetesen nekünk kell megakadályozni. Új küldetések, kihívások, amiket bevállalhatunk egyedül, vagy négyfős online kooperatív módban is. A történet során persze felbukkannak ismerős arcok, így a Final Fantasy XV főszereplői is.

A Square-Enix tippjeiben szerepel, hogy mindenképp keressünk – és teljesítsünk – a térképen titkos küldetéseket, arassuk le a jutalmakat (Electricity, Gil, AP), és fejlesszük fegyvereinket minél magasabb szintre. Van cserefunkció is, amivel a tárgyainkat ritka kincsekre és felszerelésekre válthatjuk.

Fontos: Aki korábban megvette a Comrades kiegészítőt a Final Fantasy XV-höz, az ezt a különálló játékot ingyen letöltheti, és a mentés is átvihető.

A Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades 3,090 forintért kapható Xbox One-ra, és az alábbi linken érhető el. Méretes, több, mint 30 GB-os letöltéssel kell számolni, cserébe egy gyönyörűen kidolgozott világot, egy vadonatúj kalandot és Xbox One X támogatást kapunk.