LEGO Star Wars Xbox Series S nyereményjáték
dreampage 2022. May. 04.

Május 4 legyen mindenkivel! A Microsoft különleges nyereményjátékkal ünnepli a Star Wars napot. Összesen 12, egyedi festésű Xbox Series S vár gazdára, melyeken egy-egy LEGO Star Wars karakter pózol. A többi a szerencse dolga.

Az Xbox és a LEGO Group mindenkit játékra invitál május 4-én, a hagyományos Star Wars napon. Az ünnep alkalmából 12, teljesen egyedi festésű Xbox Series S konzol jelenik meg, melyeken 12 ikonikus szereplő látható a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga játékból, ahogy a hozzájuk tartozó kontrollereken is. A tizenkét szereplő a következő: BB-8, Boba Fett, Chewbacca, Darth Maul, Darth Vader, Finn, Kylo Ren, Luke Skywalker, R2-D2, Rey, Stormtrooper és Yoda. A konzolokat egy nyereményjáték során lehet megnyerni, melyben minden hivatalos Xbox Live régió, így a magyar játékosok is részt vehetnek.

Mit kell tenni a nevezéshez?

  • Legyen egy publikus Twitter fiókod, és legyél 18 év feletti.
  • Kövesd az Xbox nemzetközi Twitter csatornáját.
  • Oszd meg a „Tweet idézése” funkcióval az alább beágyazott, illetve az itt is belinkelt promóciós tweetet, a szövegbe pedig tedd bele a #LegoStarWarsXboxSweepstakes és a #Maythe4th hashtageket (mindkettő kell).

Meddig tart a játék?

  • 2022. május 31-ig lehet nevezni a fent leírt módon.

Ki vehet részt a játékban?

  • Mindenki, aki egy hivatalos Xbox Live régióban él, és elmúlt 18 éves. A nyereményjáték teljes szabályzata ezen az oldalon olvasható (angolul).


Mindenkinek jó játékot, és sok sikert! És persze május 4… pontosabban az Erő legyen veletek!