Magyar lesz a Super Lucky’s Tale
dreampage 2017. Oct. 06.

Jó hír a magyar játékosoknak, gyermekes szülőknek és gyermeklelkű felnőtteknek: az Xbox exkluzív családi platformer, a Super Lucky’s Tale magyar nyelvű lokalizációt is kap.

Friss, ropogós hír a Microsoft Magyarországtól: a Playful Corp. jövő hónapban megjelenő produkciója, a Super Lucky’s Tale magyar feliratozást kap. Ez különösen jó hír annak fényében, hogy egy kifejezetten gyerekeknek és fiataloknak szóló, színes-szagos platformer kalandjátékról beszélünk, amit így mindenki gond nélkül megérthet és játszhat. Az Xbox exkluzív portfóliót üdítően feldobó stílusú játék Xbox Play Anywhere támogatással érkezik, vagyis a magyar lokalizáció az Xbox One és a Windows 10 változatot is érinti.

„A Super Lucky’s Tale mókás ügyességi játék minden korosztálynak, amelyben Lucky, a mindig bizakodó, fürge és szeretetreméltó hős kalandjait követhetjük nyomon, aki a belső erejét keresi, és segít a nővérének megmenteni a Korok könyvét Jinxtől. Jinx áskálódó, titokzatos gonosztevő, aki megpróbálja átformálni a világot, de vajon mi célból?

Utad során egy sereg vicces baráttal és ellenféllel találkozhatsz. Luckynak szembe kell néznie a Kitty Litter nevű bandával, Jinx csínytevő kölykeivel – az önjelölt gonosztevőkkel, akik hajlamosak félreérteni Jinx terveit. Lucky barátokat és szövetségeseket is megismer az útján. Találkozik eltévedt jetikkel, rémes krémesekkel, egy falura való tanyasi kukaccal, és más színes barátokkal, akik a Korok könyvét lakják.”

Mi magyarok tehát fokozottan örülhetünk és várhatjuk Lucky érkezését, sok gyereknek ezzel meg is van a tökéletes karácsonyi ajándék. A Super Lucky’s Tale november 7-én jelenik meg, a vidám kalandot Xbox One-on 1080p/60 fps-sel, Xbox One X-en natív 4K/60 fps-sel élvezhetjük majd, és még HDR támogatás is lesz, hogy azok a színek még inkább lemásszanak a képernyőről.