Mától játszható a Mass Effect: Andromeda
dreampage 2017. Mar. 16.

Az Xbox One tulajdonosok az elsők között léphetnek az Andromeda galaxisba. EA Access előfizetéssel már mától letölthető és játszható a BioWare új szerepjátéka – az ingyenes próba a történet elejébe enged bepillantást.

Eljött a nap, amire a BioWare-, a sci-fi- és a szerepjáték rajongók egy emberként vártak: EA Access tagsággal (ami konzolon csak Xbox One-on érhető el) mától letölthető és kipróbálható a tavasz egyik legnagyobb játéka, a Mass Effect: Andromeda. Aki rendelkezik ilyen előfizetéssel, annak nincs más dolga, mint a játék adatlapjára navigálni a Store-ban, és rábökni a Free Trial gombra.

A Mass Effect sorozat új része több száz évvel az eredeti trilógia után játszódik. Galaxisunk fajainak kis csoportja a szomszédos Andromeda galaxisba utazik, hogy ott keressen új otthont arra az esetre, ha a Reaperek elpusztítanák a sajátunkat. Mivel új a helyszín, újak a szereplők és a történet is, nincs átkötés a korábbi epizódokkal. Teljesen új világokat járhatunk be, új kultúrákkal ismerkedhetünk, és persze az is hamar kiderül, hogy a szomszédban sincs nagyobb béke, mint nálunk.

Az EA Access próba összesen 10 óra játékot engedélyez. A multiplayer korlátlanul játszható, a történetnek viszont csak az első fejezetét lehet teljesíteni, a többit majd a játék megjelenése (jövő hét csütörtök) után. De mindez nem egyszerű demó: a próbaidőszak alatt elért haladás, a létrehozott karakter, az achievementek mind átvihetők a végleges játékba. Aki úgy dönt, hogy megveszi, az 10% kedvezménnyel teheti.

Felfedezők, Útkeresők, harcosok! Jó utat és izgalmas kalandokat kívánok az Andromeda galaxisban!