Megérkezett Kilgore
dreampage 2017. Jan. 04.

Az ígéretekhez híven elérhetővé vált a Killer Instinct harmadik szezon utáni első új szereplője, Kilgore. A robot nem viccel, két hatalmas géppuskával és félelmetes külsővel támad.

Mielőtt Fulgore és a Mark 03-as egységek bemutatkoztak a világnak, az Ultratech létrehozott egy sor balul sikerült kiborgot a titkos CCIX Program keretén belül. Ezek a hatalmas harci gépek két, túlmelegedésre hajlamos géppuskával rendelkeztek, ezért alkalmatlanok voltak a szolgálatra. De egyikük – Kilgore – öntudatra ébredt, és elkezdte átírni saját szoftverét. Aria megmentette a bezúzástól, így most már ő az Ultratech vezetőjének jobb keze, és feltétel nélküli szolgálója…

Az új karaktert tegnap egy majd’ kétórás élő adásban mutatták be a nagyközönségnek a fejlesztők. A felvétel alább megtekinthető, minden kiderül belőle az új szereplőről.

Kilgore nem része semmilyen szezonnak vagy kiadásnak. Minden Killer Instinct játékos külön vásárolhatja meg 1,990 forintért. A bevétel fele a 2017-es KI Ultra Tour bajnokság kalapjába vándorol, így hizlalva a márciusi e-sport bajnokság díjazását.