Megérkezett a Deezer Xbox One app
dreampage 2018. Mar. 13.

Végre Xbox One-on is elérhető a Deezer, miután a francia zeneszolgáltató elkészült az új UWP alkalmazásával, ami minden Windows 10-es eszközön elérhető. Az Xbox tulajok 90 nap prémiumot is igénybe vehetnek.

Több tízmillió zeneszámmal és több, mint harmincezer rádióadóval a Deezer a világ egyik legnagyobb zenés stream szolgáltatása, amit főleg Európában használnak sokan. Xbox 360-ra már korábban is volt hozzá app, az aktuális Microsoft konzolra viszont eddig nem – mostanáig, mert elkészült az új Deezer UWP (Univerzális Windows Platform) alkalmazás, ami Windows 10-es PC-n, telefonokon, és így már Xbox One-on is letölthető.

Az ingyenes app kihasználja az Xbox One háttérbeli lejátszás funkcióját, így játék közben is szabadon hallgathatók a zenék, benne van a Flow (személyre szabott rádió) funkció, a kezelőfelületét pedig a nagy képernyőkre szabták. Konzolon a használathoz Deezer Prémium előfizetésre van szükség, a megjelenés mellé viszont szerencsére kaptunk rá lehetőséget, hogy rögtön 90 nap ingyen tagsággal indítsunk.

A dzr.fm/major linken váltsátok be ezt a kupon kódot: XBOX9269 (Köszönet Major Nelsonnak.)

Ezzel pedig újabb komoly stream szolgáltatás vált elérhetővé Xbox One-on, olyanok mellé társulva, mint a Netflix, Amazon Prime, Motor Trend, Spotify, YouTube, TuneIn, Live TV és mások.