Megérkezett a Final Fantasy XV: Comrades
dreampage 2017. Nov. 16.

Csaknem egy évvel az alapjáték megjelenése után kigördült a Square-Enix műhelyéből a Final Fantasy XV multiplayer kiegészítője, amiben új karakterekkel indulhatunk kooperatív küldetésekre.

A Final Fantasy XV rajongói már régóta várták a játék multiplayer kiegészítőjét, ami tegnap végre elérhetővé vált Xbox One-on. A Comrades alcímre hallgató új tartalom külön is megvásárolható, de a Szezonbérlet része is, úgyhogy aki ezzel rendelkezik, ingyen letöltheti. Az alapjátékra természetesen mindkét esetben szükség van.

Az új kaland elején saját karaktert hozhatunk létre, vele indulhatunk új kalandokra egy kibővített, az eddiginél nagyobb területen. Játszható egyedül is, de multiplayer kiegészítő lévén az igazi vonzerőt nyilván a kooperatív mód jelenti: akár négyen is összeállhatnak, hogy leküzdjék az új sztori akadályait. A történet során más játszható szereplőkkel is összefutunk, így újra irányítható Noctis és mások is.

A multiplayer kiegészítőhöz készült egy új dal is, amit a legendás zeneszerzőnek, Nobuo Uematsunak köszönhetünk. Ő, illetve a dalt feléneklő Emiko Suzuki egy új videónaplóban köszöntik a játékosokat, és beszélnek a Choosing Hope című dal hangulatáról.

A Final Fantasy XV: Comrades Multiplayer Expansion már elérhető az Áruházból (lásd a linket alább), Szezonbérlet hiánya esetén 5,990 forintért szerezhető be a csaknem 8 GB-os új kaland.