Megérkezett a Spotify
dreampage 2017. Aug. 08.

Pletykák és kiszivárgott képek után most már teljesen hivatalos: elstartolt Xbox One-on is a világ egyik legnépszerűbb zenei szolgáltatása, a Spotify. Ingyenes zene, háttérbeli lejátszás, és minden egyéb extra a hivatalos alkalmazásban.

Az elmúlt napokban több forrásból is kiszivárgott, hogy exkluzív szerződésének lejárta után a Spotify végre Xbox One-ra is kiadja hivatalos alkalmazását. A Microsoft konzoljára még sosem volt elérhető korábban, most viszont már mindenki letöltheti, így a részletek is kiderültek.

Az app a Spotify Music – for Xbox névre hallgat, és magyar nyelvű leírása így néz ki:

„Válaszd ki te magad a zenét a játékhoz a Spotify alkalmazással – Xbox One konzolon ingyenes. Hallgasd kedvenc zenéidet játék közben, és keress a hangulatodhoz illő műsorlistákat Xbox One vezérlőddel. Emeld új szintre a zenehallgatást a Spotifyjal. Szóljanak a zenék a háttérben, miközben játszol – ingyen. Böngéssz kedvenc albumaid, dalaid és műsorlistáid között. Az Xbox One vezérlőjével egyszerűen lejátszhatod a számokat, vagy akár mobilodról és táblagépedről is módosíthatod a zenét, és még csak ki sem kell lépned a játékból. Találd meg a tökéletes játékélményhez a tökéletes műsorlistát a Játék műfajban (Böngészés menü) a Spotifyon. A Premium-felhasználók jobb hangminőségben és reklámok nélkül hallgathatják a zenét.”

Funkciók:

  • Ingyenes, on-demand lejátszás
  • Háttérben szóló zene
  • Zenevezérlés telefonról, a játék megszakítása nélkül
  • Játékhoz készített műsorlisták
  • Bármely dal kiválasztása
  • Reklámmentes zenehallgatás HQ minőségben (Premium)

Megérkezett a Spotify hivatalos honlapja is az Xbox alkalmazáshoz. Az app már elérhető, ha a lenti linket Xbox One konzolon nyitjátok meg, illetve természetesen a Store menüben is.