Megjelenési dátumot kapott a Conan Exiles
dreampage 2017. Dec. 14.

Jó ideje az Xbox Game Preview programban érlelődik a Funcom multiplayer túlélő játéka, de most már látszik a fény az alagút végén. Pontos megjelenési dátumot és új trailert kapott a Conan Exiles.

Kezdetben csak PC-n, idén augusztus óta pedig Xbox One-on is hódít Conan világa, igaz, továbbra is csak félkész állapotban. A Funcom által fejlesztett nyílt világú online túlélőjáték, a Conan Exiles most végre napra pontos megjelenési dátumot kapott: 2018. május 8.

A játékban Conan, a Barbár világát járhatjuk be, és száműzöttként kell túlélni a kegyetlen tájakon. Erőforrásokat gyűjtve, és egyre komolyabb építményeket emelve mindenki megteremtheti a saját területét, hogy később aztán harcossá, királlyá és uralkodóvá váljon – ha tud. A játék helyi egyjátékos módban is használható, de sokkal hangulatosabb, ha egy állandó online világ résztvevői vagyunk. Saját szerver hosztolására is van lehetőség.

Bár a produkció időről időre frissül, és nemrég egy nagyobb kiegészítőt is kapott, továbbra is a Game Preview program „foglya”. Egy ideig még az is marad, de szerencsére jövő májusban elkészül, és komplett játékként is megjelenik. Természetesen, aki megvette, vagy ezután megveszi az előzetes verziót, annak ingyen frissül a kész változatra, nem kell újra megvenni vagy letölteni semmit.

A Conan Exiles továbbra is megvehető Xbox One-ra a Game Preview keretében, 13,990 forintért. Van ingyenes próbaverziója is, vagyis bárki belenézhet a játék elejébe, és eldöntheti, tetszik-e.