Megjelent a Below
dreampage 2018. Dec. 14.

Derült égből kapott végleges megjelenési dátumot a hihetetlenül régóta készülő, konzol exkluzív Below. A Capybara Games stílusos túlélő-RPG-je már játszható. Új trailer is érkezett hozzá.

Talán nincs is olyan Xbox One játék, ami annyira rég állt fejlesztés alatt, mint a Capybara Games egyedi stílusú kalandjátéka, a Below. Elég, ha annyit mondunk, hogy a produkciót még 2013-ban, az Xbox One bemutatásával egy időben jelentették be, azóta pedig csak vártuk és vártuk. Szerencsére nem hiába. A konzolon kizárólag Xbox One-ra készülő indie alkotás ma végre megjelent.

A Below egy rejtélyes sziget alatti barlangrendszerben játszódik, amit magányos hősként kell felderítenünk. Az izometrikus nézetű játékban keverednek a véletlenszerűen generált pályák, a rogue-like elemek, és jó adag ügyességre és túlélő ösztönre is szükségünk lesz. Hogy mi rejtőzik a mélyben, azt nem lesz egyszerű felfedni, de valószínűleg megéri.

Az extrém régóta készülő játék Xbox One X támogatással érkezett, 4K felbontásban élvezhető, és ami még jobb hír, hogy rögtön bekerült az Xbox Game Pass kínálatába is.

Ha valaki még több gameplay-t szeretne látni a friss játékból, annak ajánlott a Game Informer fél órás videója, amelyből még több érdekesség kiderül a fejlesztéssel kapcsolatban. A játék 4,990 forintért kapható az Áruházban, de Xbox Game Pass tagsággal is játszható.