Megjelent a Crackdown 3
dreampage 2019. Feb. 15.

Több jelentős csúszás után végre megérkezett: 2019 első Xbox exkluzív játéka, a nyílt világú akcióorgiát bemutató Crackdown 3 mától kapható Xbox One-ra és Windows 10-re.

Végre feléledt az Ügynökség! Miután terrortámadások ütötték ki a világ áramellátását, a bolygó rendfenntartó szervezete rájött, hogy egy szigeten új város épült, ahol a támadások mögött álló TerraNova vállalat vert tanyát. Nincs más hátra, mint visszafoglalni New Providence csillogó metropoliszát, amire természetesen csak a szuperképességekkel megáldott Ügynökök képesek, élükön pedig nem más, mint Terry Crews, azaz Jaxon parancsnok.

A brit Sumo Digital és a Ruffian Games által közösen fejlesztett Crackdown 3 két részből áll: a kampány és az online multiplayer mód, a Wrecking Zone más-más élményt kínál. A kampány egyedül, vagy kétfős online kooperatív módban játszható, és a hagyományos Crackdown élményt nyújtja: egy hatalmas várost, amelyet pontról pontra kell visszafoglalni az ellenségtől. Többféle karakter, folyamatos fejlődés, alakváltó járművek és szédítő magasságok várnak mindenkit, aki elég bátor felmászni a sorozatban valaha látott legmagasabb épületek tetejére.

A Wrecking Zone új, felhőalapú technológiát mutat be: a multiplayer arénák teljes egészében elpusztíthatók, az ehhez szükséges fizikai számításokat pedig nem az Xbox konzol (vagy a PC), hanem a Microsoft Azure felhő végzi. Akár a legnagyobb felhőkarcolók is lebonthatók, és minden széthulló törmelék hatással van a játéktérre és a meccsek eredményére.

Xbox exkluzív játékként a Crackdown 3 minden extrával rendelkezik: kapunk Xbox One X támogatást (4K felbontással és stabil teljesítménnyel), van cross-play konzol és Windows 10 között, és Xbox Play Anywhere funkció is, úgyhogy Xbox One-ra és PC-re is letölthető. Mi több, nem is kell megvenni: a játék a megjelenés napjától Xbox Game Pass tagoknak is azonnal elérhető.

Sokat kellett rá várni, de most már csak egy kattintás. A Crackdown 3 letölthető az alábbi oldalról, vagy Xbox One konzolon (és Windows 10 PC-n) a Store alkalmazásban rákeresve. Mindenkinek jó zúzást, és sok zöld gömböt kívánok!