Megjelent a Crash Team Racing Nitro-Fueled
dreampage 2019. Jun. 21.

Az idei nyár egyik legjobban várt játéka jelent ma meg Xbox One-ra. A legendás kart játék, a Crash Team Racing teljes mértékben felújított változata már elérhető, Xbox One X támogatással, online játékkal és mindennel, amit szeretünk a sorozatban.

Éppen húsz évvel ezelőtt jelent meg, és bűvölte el játékosok millióit a Naughty Dog által fejlesztett versenyjáték, a Crash Team Racing, amit sokan azóta is a „kart” műfaj egyik legjobbjaként tartanak számon. A klasszikus most, két évtized múltán visszatért, hasonlóan a platformer trilógiához, teljes egészében felújított grafikával, az összes eredeti játékmóddal, plusz vadonatúj tartalmakkal.

A játékban Crash Bandicoot, Coco és a többiek azért állnak rajthoz, mert egy idegen lény érkezik a bolygójukra, aki azt állítja, ő a leggyorsabb versenyző a galaxisban. Naná, hogy ez nem igaz, és ezt kell bebizonyítani! Az öt eredeti játékmód (Adventure, Time Trial, Arcade, Versus, Battle), az összes karakter, pálya és jármű visszatér, de emellett kaptunk újdonságokat is. A felújított változatban a 2003-as Crash Nitro Kart játékból is kapunk néhány gokartot és helyszínt.

Ami viszont nem változik, az a játékmenet: az eredeti irányítást, tempót és felvehető extrákat kapjuk, úgyhogy aki annak idején szerette a játékot, annak most sincs oka kihagyni. Nagyon látványos, teljesen felújított grafikát láthatunk a képernyőn, és van Xbox One X támogatás is, nagyobb felbontással és HDR-rel. Az újdonságok sorát gyarapítja az online játék is: 8 fős multiplayerben vehetünk részt Xbox Live-on keresztül (de megmaradt az osztott képernyős mód is).

A Crash Team Racing Nitro-Fueled már tölthető, és az ára is baráti, hiszen 11,990 forintért vehető meg az Áruházban. Az alábbi linken elérhető az adatlapja, jó száguldozást mindenkinek!