Megjelent a Destiny 2
dreampage 2017. Sep. 06.

A terveknek megfelelően mától elérhető a Destiny 2 Xbox One-ra. A Bungie hatalmas online lövöldözős játéka új helyszíneket, jobb kampányt, multiplayert és változatosabb kihívásokat ígér.

Még alig érkezett meg az ősz, máris itt a szezon egyik legnagyobb játéka: a mai napon megjelent a Destiny 2, sok játékos legnagyobb örömére. Folytatódik az első rész története, ezúttal egy komplett, mélyebb történettel ellátott kampányban, ráncfelvarrást kapott az egymás elleni multiplayer, több új bolygót és helyszínt járhatunk be, és a játékmenet is változott némileg. A Bungie online, „megosztott világú” lövöldözős játéka nemcsak jelentőségét tekintve nagy, hanem a mérete okán is: 35 GB-ot foglal az Xbox One merevlemezén.

„Az emberiség utolsó biztonságos városa elesett a lehengerlő megszálló erő ellenében, melyet Ghaul, a Red Legion parancsnoka vezet. Megfosztotta a város Guardianjait erejüktől, és elkergette a túlélőket. Naprendszerünk titokzatos, eddig fel nem fedezett területeire kell merészkedned, hogy felfedezd a fegyverarzenált és új harci képességeket. Ahhoz, hogy legyőzhesd a Red Legiont, és szembeszállhass Ghaullal, újra kell egyesítened az emberiség szétszóródott hőseit, akiknek össze kell állniuk, és vissza kell vágniuk, hogy visszaszerezhessék otthonunkat.”

A Destiny 2 jellemzői röviden:

  • Izgalmas, filmszerű történettel rendelkező kampány
  • Több kooperatív játékmód a nagyszerű, közösségi szórakozásért
  • Intenzív 4 ellen 4 kompetitív többjátékos mérkőzések az 5 különböző PvP módban
  • Hatalmas, soha nem látott világok és felfedezhető helyek
  • A karakter fegyverei és páncélja új készletekből szabható testre
  • Lost Sector területek, új Adventure-küldetéseket és nyilvános események
  • Guided Games rendszer, amely segít a játékosoknak megtalálni a Destiny 2 hasonló gondolkodású csoportjait, és velük együtt próbálni ki a legkeményebb kihívásokat, például a Raidet

A szerverek tegnap este óta élnek, így a kaland már – remélhetőleg fennakadások nélkül – játszható. A megjelenéshez launch trailer is dukál, íme.

A Destiny 2 többféle kiszerelésben kapható. A Launch Edition maga az alapjáték, a Game + Expansion Pass csomag emellett a kiegészítőkre jogosító bérletet is tartalmazza. A legnagyobb kapható csomag a Deluxe Edition, amely a fentiek mellett még digitális prémium tartalmakat is kínál: egy legendás kardot, egy emote-ot és egy Cabal Birodalom témájú emblémát. Az alábbi linkről mindhárom csomag elérhető. Jó játékot minden Őrzőnek a Destiny 2-höz!