Megjelent a Deus Ex: Mankind Divided
dreampage 2016. Aug. 23.

A nyár talán legnagyobb játéka vált elérhetővé a mai napon. A Deus Ex sorozat következő része egy nagyon sötét jövőbe kalauzol, ahol ismét Adam Jensenre vár a feladat, hogy megpróbáljon rendet tenni.

„Ha megpróbálod széttépni a világot, valaki mindig lesz, aki újra összerakja azt. Megölheted az álmokat, az ártatlanokat, megölheted a szabadságot. De a fejlődést semmi sem állíthatja meg.”

2029. Két évvel a Human Revolution eseményei után járunk. Az augmentált emberek nem tudják, hogy az Illuminátusok titokban támadható szoftverrel szerelték fel gépesített testrészeiket. Mindezt azért, hogy egy világméretű támadás keretében ellehetetlenítsék az implantátumok gyártóit. A társadalmi feszültségek miatt az implantátumokkal rendelkező emberek kitaszítottakká válnak. Adam Jensen, aki maga is számtalan augmentációval rendelkezik, az Interpolnak dolgozik, hogy felderítsen és megsemmisítsen egy terrorista sejtet. Végső célja azonban nem ez, hanem az Illumiátusok elpusztítása.

Az új Deus Ex megvásárolható Xbox One-ra, normál és Deluxe kiadásban, utóbbihoz jár a Szezonbérlet is. Mindkét kiadás mellé jár a Desperate Measures DLC, illetve korlátozott ideig az Xbox 360-as Human Revolutionhöz is kódot kap minden vásárló.