Megjelent a Dynasty Warriors 9
dreampage 2018. Feb. 13.

Kilencedik epizódjával visszatért a Koei Tecmo végtelen kaszabolós-háborús sorozata, minden eddiginél nagyobb formában. Nyílt világ, rengeteg karakter, a korai vásárlóknak pedig ajándék is jár a Dynasty Warriors 9 mellé.

Egy ember ezrek ellen. Így lehet röviden jellemezni a Koei Tecmo Dynasty Warriors sorozatát, amelynek megjelent a kilencedik része Xbox One-ra. Az 1997 óta futó széria szinte mit sem változott a kezdetek óta, a fejlesztők most azonban igyekeztek megrázni magukat, és először teljesen nyílt világú játékot alkottak. A történelmi Kína teljes területe bejárható, az akció mellett pedig stratégiára és némi lopakodásra is szükség lesz.

A Három Királyság Regényes Történetét feldolgozó, ahhoz lazán kapcsolódó alkotásban több, mint 80 karakter szerepel, köztük az összes vezér, akik a nyolcadik epizódban is jelen voltak, illetve teljesen új figurák is színre lépnek. Eltérő fegyverzettel és képességekkel, természetesen. A játékot fejlesztő Omega Force vezetője, Kenichi Ogasawara elmondta, hogy mivel a hetedik és nyolcadik rész között nem volt elég nagy ugrás, reméli, hogy az új alapokra helyezett DW9 nagy sikert arat majd a játékosok körében.

Kapcsolódik egy akció is az új játékhoz: aki március 12-ig megveszi Xbox One-ra, az megkap mellé egy bónusz DLC készletet, amiben 7 extra öltözék szerepel. Ezeket a Gallery / Characters menüben lehet legegyszerűbben váltani.

A Dynasty Warriors 9 kétféle változatban kapható. Az alapjáték mellett a Deluxe Edition a szezonbérletet, extra fegyvereket és erőforrásokat is tartalmaz, illetve egy hónapig ehhez is járnak a bónusz öltözékek.