Megjelent a Final Fantasy XII: The Zodiac Age
dreampage 2019. Apr. 30.

Betömhetjük az egyik legnagyobb lyukat az Xbox One játékpalettáján. A Final Fantasy sorozat egyik legjobb darabja, a XII: The Zodiac Age mostantól elérhető a Microsoft konzoljára is, felújított grafikával és játékmeneti javításokkal.

Utolsó felvonásához érkezett a Square-Enix osztályismétlő Final Fantasy dömpingje. Az Xbox One kínálatából hiányzó darabok (Maxima, VII, IX, X/X-2) után befutott az egyik legjobb epizód, a Final Fantasy XII: The Zodiac Age HD felújítása is. A kiadó szerint nemcsak a grafika és a hangzás kapott ráncfelvarrást, de új játékmeneti lehetőségeket is kapunk.

A játék története szerint két év telt el a nagy háború óta, amiben az Árkádiai Birodalom elsöpörte Dalmasca királyságát. Vaan, egy fiatalember, aki elveszítette a családját, Rabanastre megszállt városában él, és arról álmodik, hogy egyszer légi kalóz lesz belőle. Közben a dalmascai királyi család utolsó túlélője, Ashe hercegnő titokban ellenállást szervez a birodalom ellen. Mondani sem kell, hogy kettejük sorsa keresztezi egymást, és a háborús káoszban meg kell változtatniuk a világ sorsát.

A felújított változat sok extrát kínál az eredetihez képest, címszavakban a legfontosabbak:

  • 1080p grafika élesebb textúrákkal és jobb árnyékokkal
  • Xbox One X-en 60 fps mód
  • Újra felvett zenék és 7.1-es hangzás
  • Választható eredeti és új soundtrack
  • Zodiac Job rendszer visszaállítható képességekkel
  • New Game+ mód
  • Nagyobb tempójú harc, opcionális high-speed mód és automatikus mentés

Szóval aki szereti a Final Fantasy sorozatot, az mostantól beszerezheti az egyik legjobb epizód legjobb változatát Xbox One-ra. A több, mint 26 GB méretű klasszikus JRPG 14,990 forintért tölthető az Áruházból. Megtalálható az alábbi linken és a Store alkalmazásban. Nagyon jó játékot mindenkinek!