Megjelent a For Honor
dreampage 2017. Feb. 14.

Háború! A hadúr Apollyon egymás ellen fordította a nemes lovagokat, a brutális vikingeket és a halálos szamurájokat, és kezdetét vette az örök konfliktus – megjelent a Ubisoft legújabb nagy dobása.

Múlt hétvégén kipróbálhattuk a For Honor nyílt bétáját, ma pedig elérkezett a nap, élesben is kezdetét veszi a nagy háború Xbox One-on. Apollyon, a gonosz hadúr kijátszotta egymás ellen a három nagy frakciót, hogy azok egymásnak essenek. Az örök csaták világában már csak a dicsőségért érdemes harcolni. No meg a jó játékélményért, merthogy a játék ezzel is kecsegtet.

Az egyjátékos kampány mellett a készítők leginkább a multiplayerre büszkék, ami egyedül vagy csapatban, emberek és gépi karakterek ellen is játszható többféle játékmódban. 1v1, 2v2 és 4v4 módokkal nyit a program, de a későbbiekben – ingyenes frissítések formájában – további módok, ranked lehetőség és új pályák is bekerülnek. Aki pedig megveszi a Szezonbérletet (vagy a legdrágább, Gold kiadást), az új szereplőkre is számíthat.

Egy kis ízelítő a kampányból:

Hosszabb távon persze ismét a többjátékos rész lesz az, ami leköti majd a játékosokat. Karaktereinket testre szabhatjuk új páncélokkal és fegyverekkel, emblémákkal, színekkel és sok egyéb aprósággal, amik némileg a képességeinket is befolyásolják. A Ubisoft hosszú távon tervez a játékkal, folyamatosan dolgoznak új tartalmakon és lehetőségeken. Erről is beszélnek a fejlesztők az alábbi videó naplóban.

A For Honor mától kapható Xbox One-ra, mindenkinek nagyon jó játékot kívánok hozzá!