Megjelent a Hand of Fate 2
dreampage 2017. Dec. 01.

Némi késlekedés után Xbox One-ra is megjelent a népszerű hibrid kalandjáték folytatása. A feljavított verzióról hosszú gameplay videót is kaptunk.

Pontosan nem részletezett technikai gondok hátráltatták a Hand of Fate 2 Xbox One-os megjelenését, de ezeket sikerült elhárítani, így a Defiant Development kártyajáték és akció-RPG keveréke ma végre megjelent. Az asztali szerepjátékok hangulatát is kiválóan visszaadó 2015-ös első rész nagyon népszerű lett, így a folytatás is elkészülhetett, méghozzá Xbox One X támogatással.

A játék alapfelállása továbbra is ugyanaz: különböző kihívásokat kell teljesíteni egy összetett kártyarendszer, és valós idejű 3D-s harcok keverékével. Ellenfelünk továbbra is a nagymester, de az első részhez képest 100 évvel később járunk a sötét fantasy történelemben. Minden megkezdett játék másképp alakul, hiszen más kártyalapokat húzunk, és többféle választáson, illetve szerencsén alapuló döntés elé kell állnunk. A játék történetében eltelt idő miatt a világ is jelentősen átalakult, így új tájak, ellenfelek, fegyverek és mágikus tárgyak bukkannak fel.

További újdonságok dióhéjban:

  • 22 küldetés vadonatúj lehetőségekkel és célokkal
  • Segítőket fogadhatunk magunk mellé, akik velünk harcolnak, vagy javunkra módosítják a játékszabályokat
  • Több száz új harc, ereklye és fejleszthető tárgy
  • Feljavított valós idejű harcrendszer új fegyverekkel és kombó mechanikákkal

A Hand of Fate 2 is része az Xbox One X Enhanced programnak, vagyis a legerősebb konzolra feljavítva érkezett. Ez 4K felbontást is 60 fps képfrissítést jelent részletesebb textúrákkal és effektekkel. A fejlesztők kiadtak egy hosszú, majd’ húsz perces gameplay videót, amin 4K/60 fps-ben nézhetjük meg, mit is tud ez a verzió.

Sötét és tartalmas kalandnak ígérkezik a Hand of Fate 2, úgyhogy ideje volt már az Xbox One kiadásnak. A játék jövő hét végéig 10% kedvezménnyel vehető meg, elérhető az alábbi linken. Az asztal változott, de a tét ugyanaz: élet vagy halál! Jó játékot hozzá mindenkinek!