Megjelent a Hand of the Gods
dreampage 2018. Feb. 21.

Kilépett a béta periódusból, és most már mindenki számára elérhető az ingyenes Hand of the Gods: SMITE Tactics. A Hi-Rez Studios új játéka tölthető az Áruházból.

Kártya- és körökre osztott stratégiai játékok keverékeként írható le legjobban a Hi-Rez Studios (SMITE, Paladins) legújabb játéka, a Hand of the Gods: SMITE Tactics. A multiplayer kivetüléshez hasonlóan itt is mitológiai istenek játsszák a főszerepet. Felbukkannak a görög, római, kínai, északi és egyiptomi mondakör leghíresebb karakterei, hogy megküzdjenek a világ uralmáért, csakhogy ezúttal nem közvetlenül csapnak össze, hanem kártyapaklik révén.

Persze attól, hogy valami kártyajáték, még nem kell megijedni: a Hand of the Gods látványos, Unreal Engine 4 grafikát tol az arcunkba, a harctérre kihelyezett hősök 3D-ben kelnek életre. A siker pedig nem kizárólag azon múlik, hogy milyen lapokkal rendelkezünk, hanem azon is, hogy hol és mikor játsszuk ki őket. A hosszadalmas béta időszak sok változást és csiszolást hozott magával, ezért a most elérhetővé vált játék remélhetőleg kellemes élményt nyújt – ráadásul ingyen.

A Hand of the Gods free to play játék, az alapjáték ingyenesen letölthető, a gyakorló rész végén pedig szintén ingyen megnyílik 4 kártyapakli. További paklik vásárolhatók a későbbiekben, a hardcore taktikusok pedig már most is megvehetik a Core Set Bundle-t (3,990 Ft), amiben nem kevesebb, mint 285 kártya lapul. A harmadik Hi-Rez kaland tehát kezdetét vette, jó játékot hozzá mindenkinek!