Megjelent a Mafia III
dreampage 2016. Oct. 07.

Irány New Bordeaux és a bosszú egyirányú útja, mert ma megjelent Xbox One-ra a Mafia III, a tizennégy éve futó sorozat következő epizódja. Egyben ez a Hangar 13 első fejlesztése.

A kaliforniai székhelyű Hangar 13 csapata kapta azt a nem túl hálás feladatot, hogy egy olyan sorozatot folytasson, ami játékosok millióinak szívéhez nőtt az évek során. A cég 2014-ben alakult Haden Blackman, korábbi LucasArts fejlesztő vezetésével, munkájuk első gyümölcse pedig a ma megjelenő Mafia III.

A helyszín New Bordeaux (New Orleans stilizált mása), az időpont 1968. A vietnámi háborúból hazatérő veterán katona, Lincoln Clay azzal szembesül, hogy az olasz maffia kiirtotta a családját – no nem a vér szerinti rokonait, hanem azokat a barátokat, akikkel felnőtt, és akikért kész lett volna meghalni. Ez utóbbi fogadalmát zokszó nélkül meg is tartaná – Clay bosszúhadjáratra indul a város utcáin, és olyan pusztítást rendez új barátai oldalán, hogy azt sokáig emlegetni fogják.

Korhű díszletek és fegyverek, a ’60-as évek legendás zenéi, visszatérő és új karakterek, csillogó autók és sötét alvilág – ez a Mafia III világa. A játék mától kapható Xbox One-ra normál és Deluxe kiadásban, utóbbihoz a Szezonbérlet is jár. Jó játékot kívánok hozzá mindenkinek!