Megjelent a Mantis Burn Racing
dreampage 2016. Oct. 12.

A Pure Pool fejlesztői élesen profilt váltottak: legújabb játékuk nem biliárd, még csak nem is sakk, hanem egy látványos autóverseny. A Mantis Burn Racinget Xbox One-ra érdemes megvenni.

Régebben igen nagy keletje volt a felülnézetes, kisautós játékoknak, részben persze a hardveres korlátok miatt, de részben azért is, mert ezek a produkciók nagyon élvezetesek tudtak lenni. A VooFoo Studios (a Pure Pool és a Pure Chess fejlesztői) úgy gondolta, ideje visszahozni ezt a varázst, és megmutatni, hogy egy ilyen cím is lehet látványos és szórakoztató.

Ennek eredménye a furcsa című Mantis Burn Racing, ami mától kapható Xbox One-ra. A játék szinte mindent tartalmaz, amit egy mai modern autós játéknak kell:

  • Teljes értékű karrier mód
  • RPG-szerű fejlesztési rendszer
  • 8 játékmód
  • Online kihívások
  • 4 fős osztott képernyős és 8 fős online multiplayer

A fejlesztők ezen felül állandó frissítéseket, több ingyenes és fizetős DLC-t is ígérnek a későbbiekben. Hogy sikerült-e létrehozni azt az „intuitív játékmenetet”, amit VooFoo-ék kitűztek maguk elé, az megtudható mától – az 5 GB-os játék már fent ücsörög az Áruházban.

És hogy miért Xbox One-ra érdemes megvenni? Mert a magyar Áruházban csak 2,990 forintba kerül, így pedig – sok más digitális játékhoz hasonlóan – jóval olcsóbb, mint a többi platformon.