Megjelent a Monster Energy Supercross 2
dreampage 2019. Feb. 08.

Újra indul a sárdagasztás, megérkezett az olasz Milestone új motokrosszos játéka Xbox One-ra. A Monster Energy Supercross új karrier módot, online multiplayert, Xbox One X javításokat és pályaszerkesztőt is kínál.

Kezd rátalálni a formájára az olasz Milestone S.r.l. A csapat korábban leginkább a szórakoztató, de középszerű versenyes játékairól volt ismert, ám úgy tűnik, a kétkerekű műfajokban megtalálták a továbbvezető utat. Tavaly év elején nagy sikert aratott a Monster Energy AMA Supercross bajnokság hivatalos játékváltozata, aminek most megjelent a folytatása. A Monester Energy Supercross – The Official Videogame 2 javított fizikát, jobb animációkat és egyéb fejlesztéseket hoz magával.

A játék karrier módjában egy kezdő motorost alakítunk, akivel felküzdhetjük magunkat a motokrossz (pontosabban a Szuperkrossz, merthogy eltérő sportágakról van szó) ranglétráján. A valódi bajnokság összes versenyzője, csapata és pályája szerepel a produkcióban, motorjainkat pedig fejlesztések, alkatrészek és dizájnelemek százaival szabhatjuk testre. Akinek ez sem elég, az beveheti magát a pályaszerkesztőbe, ahol saját útvonalakat hozhat létre, és oszthat meg Xbox Live-on. Mindezt az online multiplayer és az új, „nyílt világú” gyakorlóterep egészíti ki, ez utóbbiban dinamikus napszakok és időjárási viszonyok mellett motorozhatunk, és tökéletesíthetjük az ugrásokat, trükköket.

A látvánnyal pedig már nem lesz baja senkinek – az Unreal Engine-re való váltás óta a Milestone játékok egész jól festenek, ráadásul Xbox One X támogatás is van, még nagyobb felbontással és jobb grafikus beállításokkal, a HDR pedig adott. A megjelenés alkalmából érdemes a trailert is megnézni.

A Monster Energy Supercross 2 kétféle változatban kapható. A Special Edition kiadás az alapjáték mellett tartalmazza a szezonbérletet, egy különleges festéscsomagot, és egy kreditnövelőt, ami a karrier módban segíti az előrehaladást. A játék mától kapható Xbox One-ra, jó száguldozást hozzá!