Megjelent a NieR: Replicant
dreampage 2021. Apr. 23.

Nem csak a Judgmentnek örülhetnek a japán játékok kedvelői. A Square-Enix is elhozott számunkra egy nagynevű produkciót – a 2010-ben megjelent NieR: Replicant felújított változata mától kapható Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

Különleges (és nehezen megjegyezhető) címmel jelent meg a Square-Enix klasszikus akciójátékának ráncfelvarrott változata. A NieR Replicant ver.1.22474487139... a legendás NieR: Automata előzménye, amely eredetileg 2010 áprilisában jelent meg Japánban (a nyugati verziók ettől különböztek, és szimplán NieR címmel kerültek a boltokba). Most modern játékmeneti fejlesztésekkel és simább, látványosabb grafikával élhetjük át újra ezt a gyönyörű kalandot.

A játék főhőse egy fiatal fiú, aki egy távoli kis faluban él. Testvére, Yohan halálos betegségben szenved. Ahhoz, hogy megmentse, hősünknek veszélyes utazásra kell indulnia, hogy megkeresse a gyógymódot. A keresés természetesen ezúttal is látványos, izgalmas akciókkal telik, hiszen a NieR: Replicant is egy külső nézetes, gyors, kőkemény hack ’n slash / szerepjáték keverék. Az ellenfelek között vérszomjas szörnyek, árnyfigurák, robotok és hatalmas állatok is szerepelnek, úgyhogy változatosságban és kihívásban biztosan nem lesz hiány. Természetesen mi sem vagyunk védtelenek, a főszereplő kardokkal, lándzsákkal és varázslatokkal száll szembe a bestiákkal.

A NieR Replicant ver.1.22474487139... már kapható Xbox One-ra, és természetesen Series X|S konzolokon is játszható, ára 18.000 forint a Store-ban. Rögtön egy ingyenes DLC, a 4 YoRHa is elérhető hozzá ebben négy öltözék és fegyver található a NieR: Automatából.