Megjelent a Nine Parchments
dreampage 2018. Mar. 07.

Megérkezett a Trine fejlesztőinek új játéka, amely a jól ismert univerzumba visz vissza, egy kicsit másképp. Varázslók, akció, gyönyörű környezet – ezt kínálja a Nine Parchments, akár 4K-ban is.

Amikor néhány mágus úgy gondolja, felesleges elvégezni az iskolát, megoldják ők a dolgot maguk is, akkor szabadulnak csak el igazán a dolgok. Négy kiugrott tanonc elindul, hogy saját szakállukra keressék meg a kilenc elveszett pergament, és ezzel váljanak legendás mágusokká. Csakhogy az erős varázslatok biztonsági intézkedések nélkül komoly problémákhoz (és látványos akciókhoz) vezetnek.

A Nine Parchments a Frozenbyte új játéka, és ugyanabban a gyönyörű, színes-szagos univerzumban játszódik, mint a Trine trilógia, a csapat korábbi munkája. Ezúttal viszont egy felülnézetes akció-RPG-t kapunk, amelyben kooperatív módon haladhatunk előre, új képességeket szerezve, és hatalmas főellenségeket legyőzve. Karaktereinket fejleszthetjük is, de nem mindegy, hogyan. A könnyed szerepjátékos elemeket látványos, gyors akció egészíti ki.

Amit az Xbox One verzióról a fejlesztők szerint tudni érdemes:

  • Rendelkezik az összes eddigi PC-s frissítéssel, beleértve a több mentési helyet
  • 1080p/60 fps dinamikus felbontással Xbox One-on
  • 4K/60 fps Xbox One X-en

Egyáltalán nem drága dolog a Nine Parchments, az új játék 3,990 forintért tölthető le az Áruházból. Aki ennyit sem szeretne vaktában elkölteni, annak jó hír, hogy van ingyenes próbaverzió is, úgyhogy kockázat nélkül ki lehet próbálni a varázslókalandot, egy órán keresztül.