Megjelent a No Man’s Sky
dreampage 2018. Jul. 24.

Hosszú várakozás végére tett pontot a Hello Games – megjelent az űrhajós-felfedezős kalandjáték, a No Man’s Sky Xbox One-ra, és igen jó áron érhető el az Áruházban. Mindenkit vár az univerzum.

2016-ban a Hello Games csapata (akiknek korábban a Joe Danger játékokat köszönhettük) jelentős hullámokat vert a videojátékok állóvizében, amikor bejelentették a No Man’s Sky-t. A procedurálisan generált sci-fi játék végtelen univerzumot, megszámlálhatatlan mennyiségű bolygót és életre szóló űrkalandokat ígért. Az ambíciók és az elvárások súlya alatt azonban a játék nem tudott megfelelni ezeknek. A Sean Murray által vezetett, néhány fős csapat nem adta fel: az elmúlt két évben folyamatosan dolgoztak a játékon, új kiegészítők és lehetőségek sorát építették be, most pedig nemcsak az eddigi legnagyobb kiegészítő jelent meg hozzá, hanem ezzel együtt Xbox One-ra is elérhetővé vált a játék.

Az Xbox One játékosok mindenképp örülhetnek, hiszen megkapják a No Man’s Sky teljes és legjobb változatát, amelyben minden tartalom benne van:

  • No Man’s Sky alapjáték
  • Foundation kiegészítő: Bázisépítés, túlélő játékmód
  • Pathfinder kiegészítő: Új járművek, online bázismegosztás és permadeath
  • Atlas Rises kiegészítő: 30 órányi új történet, véletlenszerűen generált küldetések
  • NEXT kiegészítő: Multiplayer, jelentősen feljavított bolygógenerálás és grafika, külső nézet, testreszabható karakterek stb.

Xbox One X támogatást is kaptunk 4K felbontással és HDR támogatással.

Külön öröm, hogy a No Man’s Sky nagyon jó áron került fel a magyar Xbox Áruházba, 9,990 forintért vehető meg, ami a játék méreteit és lehetőségeit figyelembe véve egyáltalán nem sok. A megjelenéssel ráadásul nem ér véget az utazás, a fejlesztők ugyanis heti frissítéseket ígérnek a továbbiakban, új és ingyenes tartalmakkal. Az Xbox One tulajdonosok megkapták a felszállási engedélyt, jó repülést és felfedezést mindenkinek!