Megjelent a Path of Exile
dreampage 2017. Aug. 25.

Néhány hetes béta periódus után mindenki számára elérhetővé vált a Grinding Gear Games régóta várt akció-szerepjátéka. Az ingyenesen játszható Path of Exile mától Xbox One-on is hódít.

Kisebb port kavart, amikor a Grinding Gear Games bejelentette, hogy PC-n elérhető akció-RPG-jük, a Path of Exile Xbox One-ra költözik. A játék kezelőfelülete jelentős változáson kellett, hogy átessen, a konverzió fejlesztése az illetékesek bevallása szerint több évig tartott. De megérte, mert mostantól konzolon is élvezhető ez a sötét hangulatú, kemény, hatalmas ARPG, ráadásul ingyen.

Az Xbox One megjelenés alkalmából egy exkluzív csomag is megvásárolható a játékhoz. Ez a First Blood csomag 200 PoE pontot, egy extra tároló fület és egy exkluzív fegyver effektet tartalmaz. Természetesen sok más csomag is kapható a játékhoz, ezekre érdemes figyelni, mert az áruk erősen eltérő lehet. A lényeg, hogy a Path of Exile teljesen ingyenesen játszható, játékmeneti tartalom nincs fizetési fal mögé rejtve.

A megjelent játék megegyezik a PC verzió 3.0.0b állapotával, ezt a fejlesztők hamarosan frissítik a 3.0.1b verzióra, ami további javításokat tartalmaz. A fejlesztés innentől párhuzamosan folyik PC-n és Xbox One-on.

Megkezdődött tehát a nagy kaland Xbox One-on is. Száműzöttként bejárhatjuk Wraeclast világát, ahol páratlan karakterfejlesztés, remek harcrendszer, konzolra optimalizált irányítás, 1080p / 60 fps látvány vár mindenkit. Xbox One X-en a játék natív 4K / 60 fps-sel fut. Jó kalandozást mindenkinek!