Megjelent a Robocraft Infinity
dreampage 2018. Apr. 11.

Robotok, építkezés és multiplayer harcok a Freejam Xbox exkluzív új játékában. A Robocraft Infinity mától elérhető, az Xbox Game Pass előfizetők ingyen is letölthetik.

Népszerű játékok és műfajok keveréke érkezett ma Xbox One-ra. Aki gyerekkorában szeretett Legózni (vagy akár, most is szeret), aki rajong a dög nagy robotokért és az intenzív multiplayer csatákért, annak mostantól elérhető ezen világok legjobb ötvözete, a Robocraft Infinity. Bár a Freejam által fejlesztett robotos program PC-re egy ideje elérhető, az Xbox One verzió teljes ráncfelvarráson esett át, új fizikát, szebb grafikát, és kontrollerre szabott irányítást kapott.

A játékban szabadon építhetünk magunknak harci robotot. Bármi szóba jöhet, terepjárótól a repülőgépeken át a lépegető gépszörnyekig, legyen az dinoszaurusz alakú, vagy annál praktikusabb, mindegy. Amíg a szerkezetünknek van szárnya, kereke vagy lába, addig csatába indulhatunk vele. Akinek nincs kedve tervezni, az az Xbox Live-ról tölthet le dizájnokat. A megépített szerkezetekkel aztán a gép ellen, vagy multiplayer módokban emberekkel küzdhetünk – minél többet játszunk, annál több új alkatrész nyílik meg, így egyre nagyobb, jobb, erősebb robotokat építhetünk. A játékban pillanatnyilag több, mint 230 féle alkatrész található, ez a kínálat pedig folyamatosan bővülni fog a jövőben, méghozzá ingyenesen.

Örülhetnek az Xbox One X tulajdonosok is, mert a játék teljes körű támogatást kapott, 4K felbontással és jobb, stabilabb képfrissítéssel.

A Robocraft Infinity háromféle változatban kapható. Az alapverzió mindössze 6,900 forintba kerül, a Deluxe változatban egy egyedi pilótaülés és 5 loot láda található. Végül ott az Ultimate Bundle, ami további extraként kozmetikai elemeket, maszkokat és 10 ládát tartalmaz. A már említett loot ládák kizárólag díszítőelemeket tartalmaznak, a játékmenetre vagy az előrehaladásra nincs hatásuk.

További jó hír, hogy a Robocraft Infinity az Xbox Game Pass része is – aki rendelkezik tagsággal, az máris letöltheti az alapváltozatot, és fejest ugorhat a robotháborúba. Mindenkinek jó szórakozást!