Megjelent a Sudden Strike 4
dreampage 2018. Jun. 22.

A magyar fejlesztésű második világháborús RTS végre megérkezett Xbox One-ra is, minden kiegészítővel és exkluzív tartalommal. Tölthető a Sudden Strike 4: European Battlefields Edition.

Az eredetileg kitűzött májusi megjelenéshez képest egy kicsit csúszva, de teljes erővel támad a magyar Kite Games élethű, második világháborús stratégiai játéka, a Sudden Strike 4. Az Xbox One verzió az European Battlefields Edition alcímet kapta, az alapjáték mellett tartalmazza az összes kiegészítőt, 3 exkluzív térképet, és Xbox One X támogatást is, 4K felbontással.

Az alapjáték három kampányában amerikai és brit, német illetve szovjet erőket irányíthatunk a történelmi küldetésekben. A további kiegészítők:

  • Battle of Kursk – A háború legnagyobb tankcsatája, német és orosz haderőkkel
  • Road to Dunkirk – Négy küldetés, 2 új parancsnok, 10 új egység, illetve új épületek és hajók
  • Finland: Winter Storm – Hat küldetés, 3 új parancsnok és 19 további egység

A játékban összesen 14 híres tábornok erőit irányíthatjuk, köztük van például Heinz Guderian, George S. Patton és Charles de Gaulle is. Úgyhogy egy igen tartalmas, komoly RTS-t kaptunk. Az egyjátékos kampányok mellett online 8 fős multiplayer módok is vannak, összesen 20 térképen. A fejlesztők korábban elmondták, hogy az Xbox One X változat valódi 4K felbontásban (2160p) fut, nagyjából a PC-s maximális beállításokkal, úgyhogy a lehető legjobb képminőséget kapjuk.

A kevesebb, mint hatgigás RTS már tölthető az Áruházból, ráadásul kiváló áron került fel a magyar Store-ba, mindössze 7,990 forintért. Jó vadászatot mindenkinek!