Megjelent a The Outer Worlds
dreampage 2019. Oct. 25.

Hosszú várakozás után ma végre beléphetünk a Halcyon kolónia világába. Megjelent az Obsidiant Entertainment új szerepjátéka, a The Outer Worlds Xbox One-ra, és Xbox Game Pass tagsággal is játszható.

Single-player sci-fi RPG a műfaj egyik veterán csapata, a Microsoft által nemrégiben felvásárolt Obsidian Entertainment jóvoltából. Úgy hangzik, mint egy igazi álomprojekt, és az első értékelések alapján van is okunk az örömre. A The Outer Worlds mától kapható Xbox One-ra, és segítségével egy vadonatúj szerepjátékot próbálhatunk ki, beutazva új világokat.

A játékban karakterünk a távoli jövőben, hosszú mélyálom után ébred fel, és kiderül, hogy egy vállalati összeesküvés közepébe csöppent. Az emberek által lakott Halcyon kolónia veszélyben van, és naná, hogy mi jelentjük az egyetlen reményt a helyzet megoldására. A The Outer Worlds innentől kezdve egy tartalmas, nyílt világú RPG részletes karakterfejlesztéssel, rengeteg loottal és jó adag humorral nyakon öntve. A Fallout: New Vegas alkotói nem hazudtolták meg magukat, egy színes, változatos univerzumot hoztak létre többféle bejárható bolygóval, mellékszereplőkkel és rengeteg párbeszéddel, és mindennel, ami a hasonló játékokat jellemzi.

További jó hír, hogy a játék Xbox One X támogatással is bír, 4K felbontásban élvezhetjük a látványt, és a Microsoft konzolján még megvenni sem kell, mert Xbox Game Pass tagsággal is játszható. Aki rendelkezik Xbox Game Pass for PC vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel, az a Windows 10 Áruházból is letöltheti.

„Te vagy az az ismeretlen, akire senki sem számított” – szól a The Outer Worlds szlogenje, és a játék humorát ismerve ez nem kifejezetten pozitív a főhősre nézve. Reméljük, azért mindenki megmenti a Halcyon kolóniát a maga módján, és közben jól szórakozik. Az új RPG elérhető Xbox One-ra az alábbi linken, illetve a Store-ban. Jó kalandozást hozzá!