Megjelent a Yakuza 6: The Song of Life
dreampage 2021. Mar. 25.

Milyen messzire mennél, hogy megvédd a családodat? Hamarosan kiderül, mert a mai napon Xboxra is megérkezett a Yakuza 6: The Song of Life, így végre teljessé vált Kazuma Kiryu története – természetesen Xbox Game Pass tagsággal is.

Tavaly végre megtört a jég, és a Sega és az RGG Studio akciójáték-sorozata, a Yakuza Xbox platformra is megérkezett. Az első három felvonás kiadása után idén folytatódott a széria, a harmadik, negyedik és ötödik részt tömörítő Yakuza Remastered Collection után pedig most teljessé vált a saga. A Microsoft konzoljára és PC-re is megjelent a Yakuza 6: The Song of Life, Kazuma Kiryu talán leglátványosabb kalandja.

A népszerű sorozat hatodik részében a főhős, Kazuma Kiryu nehéz helyzetbe kerül, hiszen azokat kell megvédenie, akik a legközelebb állnak hozzá. Egy hároméves börtönbüntetés után szabadulva rájön, hogy fogadott lánya, Haruka eltűnt az árvaházból. A nyomok Kamurocho bűnös negyedébe vezetnek, ahol kiderül, hogy a helyzet még bonyolultabb, mint az elsőre látszott.

A játék új helyszíne Onomichi, egy gyönyörű tengerparti vidék Hirosima prefektúrában, és persze a jól ismert Kamurocho is továbbfejlődött az idők során. Még élethűbb környezet, ütős harcrendszer és egy újabb nagy kaland várja a sorozat rajongóit. Bár most csak egy harcstílust gyakorol, Kiryu erősebb, mint valaha, és új játékmechanikák is használhatók az összecsapások közben.

A Yakuza 6: The Song of Life március 25-től kapható Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra, egészen barátságos, mindössze 5.900 forintos áron. De még ennyit (sőt semmit) sem kell fizetni, ha az ember Xbox Game Pass tag, ugyanis a szolgáltatás részeként debütált az RGG Studio remekbe szabott játéka, konzolon és Windows 10 PC-n is. Sőt, Ultimate tagsággal akár felhőből is streamelhetjük telefonra vagy táblagépekre. Ennél jobb ajánlat nincs egy izgalmas japán utazásra.