Megjelent az F1 2016
dreampage 2016. Aug. 19.

A nagy Gamescomos sürgés-forgás közepette azért ne felejtsük el, hogy játékok is jelennek meg. Bár a Forma-1 mezőnye még a nyári szünetet tölti, az idei szezon hivatalos játéka ma kerül fel a boltok polcaira.

Az F1 2016 a Codemasters legújabb fejlesztése, a cég feltett szándéka, hogy a fantasztikus DiRT Rally után újabb minőségi darabbal kényeztesse az autós játékok kedvelőit. Az új Forma-1 játékban minden benne van, ami a valódi sportban – és ami a tavalyi kiadásból hiányzott. Minden 2016-os autó, csapat, versenyző és pálya, az összes szabály és egészen apró részletek (felvezető kör, manuális rajt, virtuális és normál biztonsági autó, büntetések), komplett, összetett karrier mód, fejleszthető autók, és sok minden más. A fejlesztők tényleg odafigyeltek a visszajelzésekre, és az új részbe szinte mindent beleraktak, ami csak elképzelhető jelenleg.

A karrier mellett pedig idő elleni küzdelem, egyszerűsített bajnokság és akár 22 fős online multiplayer várja a Forma-1 rajongóit, mindezt dinamikus időjárással és napszakokkal, 60 fps grafika mellett. Szóval a Codemasters nagyjából kipipálta a teljes kívánságlistát.

Itt az ideje, hogy mi is nyomot hagyjunk a sportágban, még ha csak virtuálisan is. Az F1 2016 tényleg nagyon jónak tűnik tartalomban és minőségben egyaránt. Elérhető az Xbox Áruházban, vagy a boltokban a mai naptól. Jó száguldozást a cirkuszban!