Megjelent az Infinite Minigolf
dreampage 2017. Jul. 25.

A magyar Zen Studios legújabb játéka konzolokra költözött. Megérkezett az Infinite Minigolf, igaz, a tavaszi megjelenés helyett nyár derekáig kellett várnunk rá.

Rendkívül jópofa és népszerű játék volt a magyar Zen Studios fejlesztése, a Planet Minigolf – de sajnos Xbox platformra nem jutott el. Szerencsére a folytatásból már mi is kapunk: Xbox One-ra is megjelent a szebb, jobb és továbbfejlesztett folytatás, az Infinite Minigolf. A budapesti csapat Balog Tamás blog bejegyzésében értekezik a játékról. Egy nagyon szép, nagyon jó hangulatú minigolf játékot kapunk, amiben mindenféle őrült és fantáziadús pályákon kell terelgetnünk a labdát. Ahogy az a hasonló címekben lenni szokott, karaktereink számára most is ruhák, felszerelések és kiegészítők egész sorát vehetjük, a játékmenetet pedig megnyitható extrák és power-upok segítik.

Külön ki kell emelni a pályaszerkesztőt, amit a fejlesztők a visszajelzések alapján komolyan kibővítettek és tovább csiszoltak. Az elődhöz képest sokkal több opció és pályaelem áll rendelkezésre, az elkészült műveket pedig megoszthatjuk másokkal Xbox Live-on. A játék saját tartalom böngészőt is kap, így jóval könnyebb lesz megtalálni mások munkáit. Az egyjátékos mód és a szerkesztő mellett a multiplayer is nagy hangsúlyt kap: a 8 fős többjátékos módok mellett online bajnokságok is lesznek.

Úgy tűnik, hogy a magyar varázslóktól a Pinball FX2, a Castlestorm és a Kickbeat után ismét egy minőségi, szórakoztató játékot kapunk. Bár a játékot eredetileg tavaszra ígérték, néhány hónapos csúszást követően végül most, július végén tölthetjük le, de alighanem megérte a várakozás. A jó hangulatú minigolf játék Xbox One-ra a legolcsóbb, mindössze 2,990 forintba kerül.