Megjelent az XCOM 2
dreampage 2016. Sep. 30.

Végre Xbox One-on is folytatódhat az XCOM kaland. A kompatibilis Xbox 360 játékok után ma elérhetővé vált az igazi folytatás, a valódi második rész is, amely tovább görgeti az idegenek elleni háborút.

Ebben a játékban már nem a világ megvédése a cél – az idegen támadók ugyanis legyőztek bennünket, és elfoglalták a Földet. Az XCOM 2 másképp közelíti meg a témát. Az emberiség megmaradt haderejét újjá szervezve kell ellenállást létrehoznunk, titkos bázisunkon megszervezni a küldetéseket, hogy világszerte odacsaphassunk a megszálló földönkívüli erőknek. A lényeg persze nem változik: most is egy nagyon részletes, komoly kihívást jelentő stratégiai játékot kapunk.

Új ellenfelek, kutatási és fejlesztési lehetőségek, gerillaharc a világ minden táján, kőkemény taktikai játékmenet és online multiplayer véletlenszerűen generált helyszíneken. Dióhéjban ezt kínálja az XCOM 2, amiből a megjelenést ünneplő rövid, de hangulatos trailer is megérkezett.

Az XCOM 2 kapható normál és Deluxe kiadásban is – utóbbi különböző digitális extrákat (új egységek, képességek és testreszabási lehetőségek) tartalmaz. A világ elesett, de még nem veszett el. Mindenkinek sok sikert a válaszcsapáshoz!