Mi az a RAGE 2?
dreampage 2019. Apr. 29.

Hamarosan megjelenik az Avalanche Studios és az id Software közös lövöldözős játéka, a RAGE 2 Xbox One-ra. A legújabb videóban áttekinthetjük, mire is számíthatunk, egy másik trailer pedig az előrendelői ajándékokat mutatja be.

Végül csak megvalósul a sokak által kétségbe vont folytatás, és második résszel bővül a RAGE sorozat. Az új epizódban az Avalanche Studios (Just Cause, Mad Max) által létrehozott nyílt világ találkozik az id Software (DOOM, Wolfenstein) lövöldözős játékmenetével. A végeredmény egy igazán őrült, vad kalandnak ígérkezik. A világ egyre jobban felépül a becsapódó meteor pusztítása után, ám a dolgok nem sokban változnak – továbbra is bandák uralkodnak, és az Authority jelenti a legfőbb veszélyt a szabadságra. Mint az utolsó ranger, a mi feladatunk rendet rakni ebben a káoszban.

Hogy hogyan? Vezethető járművekkel, extrém képességekkel és ***** nagy fegyverekkel, úgy! Erről szól a játék legújabb trailere, amely röviden és tömören összefoglalja a tudnivalókat.

Érkezett egy másik videó is, ebben az előrendelői ajándékokat láthatjuk. Mindenki, aki digitálisan előrendeli a RAGE 2 bármelyik változatát, megkapja a következőket:

  • Ideiglenesen exkluzív „Cult of the Death God” küldetés
  • Settler pisztoly
  • Nicholas Raine páncél
  • Mutáns Monster Truck skin

Nincs már messze a megjelenés – a RAGE 2 május 14-én érkezik Xbox One-ra, természetesen Xbox One X támogatással és 60 fps móddal. A játék elérhető az alábbi linken, ha valaki szeretné már most előtölteni a 33 GB-os kalandot.