Microsoft Flight Simulator – Tanuljunk meg repülni!
dreampage 2020. Sep. 28.

Az Aeropark Budapest és a Microsoft jóvoltából új oktatósorozat indult, amely a repülés alapjaival ismerteti meg a nézőket, ezt a tudást pedig az új Microsoft Flight Simulatorban lehet kamatoztatni.

Az idei év egyik legnagyobb játékmegjelenése a Microsoft Flight Simulator, amely látványvilágával már a következő generációt testesíti meg, de ezen felül szimulátorként is a legjobbak közé tehető. A francia Asobo Studio és a Microsoft közös produkciója elképesztően részletes és összetett, olyannyira, hogy érdemes gyakorlati szinten is foglalkozni vele.

Most az Aeropark Budapest indított egy új videósorozatot saját YouTube csatornáján, ami a repülés alapjaival ismertet meg, a repülőgépek felépítésétől kezdve az összetett repülési manőverekig. Aki komolyabban is bele szeretne mélyedni a Microsoft Flight Simulatorba, annak mindenképp ajánlott megnézni ezeket a videókat, mert ami a valóságban működik, az itt is fog. A nyolcrészes sorozat epizódjai az alábbiakban megtekinthetők.

1. rész – A repülőgépek felépítése


2. rész – A repülőgépek műszerei


3. rész – Időjárás kisgépes repülésnél


4. rész – Műrepülés


5. rész – Manőverezés kisgéppel


6. rész – A nagygépek felépítése


7. rész – A nagygépek műszerei


8. rész – Időjárás nagygépes repülésnél


A Microsoft Flight Simulator már elérhető PC-re a Windows 10 Áruházban, illetve Steamen. Ráadásul Xbox Game Pass-ban is benne van, így aki rendelkezik Xbox Game Pass for PC vagy Xbox Game Pass Ultimate tagsággal, az rögtön letöltheti.

Jó repülést – de előtte érdemes tájékozódni a fenti videókból!