Mitsubishi a Forza Horizon 4-ben
dreampage 2019. Jan. 15.

A mai napon érkezik a Playground Games játékának a „Series 5” nevű frissítése, ami más újdonságok mellett kellemes meglepetést is jelent a játékosoknak. Visszatér a Mitsubishi a Forza Horizon 4-be, egy hét autót felvonultató, ingyenes autócsomaggal.

Tegnap tartott élő közvetítést a Playground Games, amelyben demonstrálták a Forza Horizon 4 legújabb frissítéseit és új funkcióit. A január 15-én (azaz ma) érkező új verzióban benne lesz az online multiplayer új módja, a Free For All Adventure, ahol nem csapatban, hanem mindenki saját magáért küzd, de kapunk egy új Horizon Történetet is. Végre taxiba pattanhatunk, na, nem utasként, hanem sofőrként, és többféle módon felspécizett típusokkal járhatjuk be Nagy-Britannia tájait. A taxis vállalkozás a megszerzett csillagok függvényében naponta pénzt is termel majd, akárcsak „A világ leggyorsabb autói” sztori.

De a stream nem is ettől volt érdekes, hanem attól, hogy a végén igazi meglepetést kaptunk: némi huzavona után sikerült tisztázni a licenszjogokat, így a japán Mitsubishi újra része a Forza sorozatnak, ezt pedig egy teljesen ingyenes autócsomaggal koronázhatjuk meg: a Mitsubishi Car Pack a frissítéssel együtt, este 19 órától lesz elérhető, és ezt a hét autót tartalmazza:

  • 1992 Mitsubishi Galant VR4
  • 1995 Mitsubishi Eclipse GSX
  • 1997 Mitsubishi GTO
  • 1999 Mitsubishi Lancer Evo VI GSR
  • 2004 Mitsubishi Lancer Evo VIII MR
  • 2006 Mitsubishi Lancer Evo IX MR
  • 2008 Mitsubishi Lancer Evo X GSR

Ez a csomag egyfajta pótlásként funkcionál, de ezzel remélhetőleg megnyílik az út a frissebb modellek (elsősorban terepjárók) előtt is. Új autókból egyébként továbbra sem lesz hiány, a jelenlegi nagyjából 550 típust számláló készlet olyanokkal bővül az Autóbérleteseknek, mint a legújabb Maserati Levante S, a legújabb Porsche 911 Carrera S, és számos klasszikus Mercedes, Ford vagy éppen Opel.

A Forza Horizon 4 Series 5 Update ma este 19 órától érhető el, vele együtt a Mitsubishi Autócsomag is. Csütörtökön pedig megérkezik a nyár, vele új évszakos bajnokságok, kihívások, ruhák és sok minden más. Jó vezetést a továbbiakban is!