Monster Hunter: World – Demó, akció, Geralt
dreampage 2018. Dec. 11.

Felpezsdült az élet a Capcom szörnyvadászos MMO akciójátéka körül. A Monster Hunter: World ingyenes próbaverziót kapott, hamarosan új tartalmak érkeznek hozzá, ezen a héten pedig fél áron kapható Xbox One-ra.

Óriási sikert futott be a Capcom szörnyvadász-sorozatának legújabb része, amely egyúttal az első, ami Xbox One-ra is elérhető. A Monster Hunter: World eladásait valószínűleg már a japánok sem tudják számolni, de az év végén így is sok új játékosra számíthatnak. Érkezik egy jól ismert vendégszereplő, egy hatalmas kiegészítő, és akit ez sem győz meg, most ingyen kipróbálhatja a játékot.

Az Áruházas adatlapról már elérhető a Free Trial opció, ami mától december 17-ig (magyar idő szerint holnap hajnaltól jövő kedd reggelig) él, és a játék összes tartalmába betekintést enged a 3 csillagos küldetésekig bezárólag. Végigjátszani tehát senki nem fogja, de a próbaverzió alkalmas arra, hogy eldöntsük, tetszik-e a cucc. Ha igen, akkor további jó hír, hogy ezen a héten a Monster Hunter: World alapváltozata fél áron, 7,495 forintért kapható Gold tagsággal. Lásd a linket a cikk alján.

Nem áll meg az élet ezek után sem: új vendégszereplő érkezik a Monster Hunter világába, mégpedig egy igazán vérbeli szörnyvadász, Ríviai Geralt a Witcher sorozatból. Az új tartalom 2019 elején lesz elérhető, és egy jópofa trailert is kaptunk hozzá.

Ennél is nagyobb újdonságot jelent a Monster Hunter: World első nagyszabású kiegészítője, amely a dzsungel után egy jeges világba kalauzolja el a játékosokat. Ez az Iceborne, amely az eredeti sztori eseményei után játszódik, teljes értékű kampánnyal, hatalmas, új területtel és persze szörnyekkel. A kiegészítőhöz szükség lesz az alapjátékra is, és valamikor 2019 őszén érkezik.

Szóval, akinek eddig kimaradt, az most tehet egy mély próbát a Capcom elképesztően sikeres akció-szerepjáték hibridjével, és ha tetszik, jó áron beszerezheti Xbox One-ra. Jó vadászatot!