Monster Hunter: World – Jön Kulve Taroth
dreampage 2018. Apr. 18.

Minden eddiginél keményebb ellenfél kerül a Capcom szörnyvadász játékába. Az új, időszakos esemény minden játékos összehangolt munkáját igényli majd, ehhez mérten pedig komoly jutalmakkal is kecsegtet.

Folyamatosan támogatja új tartalmakkal a Capcom a Monster Hunter: World játékot. A játékosok nem nyugodhatnak, hiszen Zorah Magdaros és Nergigante után újabb Elder Dragon érkezik a játékba. A következő ellenfél neve Kulve Taroth, és nemcsak a kinézete lenyűgöző (arannyal borított gigászi sárkány), hanem az általa támasztott kihívás is példa nélküli.

Az új időszakos esemény címe Siege of Kulve Taroth, és egy 16 fős raid lesz tulajdonképpen, vagyis az adott világban található összes játékosra szükség lesz a sárkány legyőzéséhez. A tizenhat vadász négyfős csoportokra oszlik majd – azt jelenleg nem tudni, hogy egyszerre szállnak-e szembe a nagyvaddal, vagy más-más szerepük lesz a harcban. Annyi biztos, hogy mindenkire szükség lesz, hogy sikerüljön a nyomára bukkanni, üldözni és legyőzni az aranysárkányt.

Persze mit sem érne egy új feladat, ha nem adna új jutalmakat. Azok, akik sikerrel veszik ezt az akadályt, új felszerelésekkel gazdagodnak, a sárkány részeiből valószínűleg minden eddiginél erősebb dolgokat lehet majd gyártani, illetve a Palico részére is új holmit craftolhatnak a győztesek.

Az új esemény mától elérhető, és érkezik a játék második tartalmi frissítése is. Érdemes minél előbb nekilátni az új feladatnak, mert Kulve Taroth csak korlátozott ideig bolyong a Monster Hunter: World világában, hogy aztán örökre (vagy legalábbis jó időre) eltűnjön.