Művészi kalandok vására
dreampage 2019. Jan. 08.

Kezd beindulni ez az év is, úgyhogy érkeznek a menetrendszerű tematikus Xbox Live akciók. A zajos ünnepi időszak után, és a januári játékdömping előtt művészi indie alkotások vannak leárazva Xbox One-ra, sok esetben 50-75%-kal.

Már nagyon sokféle tematikus akciónak örülhettünk Xbox Live-on. Meríteni van miből, hiszen a platformra már több, mint 1300 játék kapható, ezek a vásárok pedig jó alkalmat adnak arra, hogy a kevéssé ismert címek is előtérbe kerüljenek. Most a művészi kalandjátékokon a sor – olyan független alkotások ezek, amik bár kisebb játékok, mégis színesek, érdekesek, változatosak. Csak gyorsan átfutva a listát is látszik, hogy van itt gyors árkád lövöldözős játék, történelmi kaland, platformer, hagyományos point & click mese, puzzle anyag, és még sok minden más. Ti azért ne csak gyorsan fussátok át, hanem válogassatok nyugodtan, ezt ugyanis egészen jövő hét keddig megtehetitek.

Xbox Live Artistic Adventure Sale – Akciós lista

Ahogy az a tematikus akciók esetében lenni szokott, az ajánlatok igénybe vételéhez nincs szükség Xbox Live Gold előfizetésre, a kedvezmények mindenkire vonatkoznak. A leárazás magyar idő szerint január 15, azaz jövő hét kedd reggelig tart. A fenti képre kattintva a hivatalos honlap érhető el, ahol dobozképek között lehet mazsolázni. Jó játékot mindenkinek!