My Hero One’s Justice bejelentés
dreampage 2018. Apr. 16.

Újabb anime franchise költözik Xbox One-ra, miután a Bandai-Namco bejelentette, hogy videojáték adaptáció készül az egyik népszerű japán rajzfilmsorozatból. Nyugatra jön a My Hero One’s Justice.

2014 óta fut Japánban a My Hero Academia című anime, amely egy olyan világban játszódik, ahol szinte mindenkinek különleges képességei vannak. Középiskolás főhősünknek persze nincs, és ezzel kilóg a sorból, társai mindig ezzel ugratják. Arról álmodik, hogy egyszer belőle is igazi Hős válik, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, olyan helyzetbe keveredik, hogy erre lehetősége is lesz.

Egy játékváltozatot már kapott az anime, most a második ilyen érkezik, My Hero One’s Justice címmel (Japánban My Hero Academia: One’s Justice néven fut a projekt). Kiadója a Bandai-Namco, és ez az első eset, hogy asztali konzolokon is megjelenik a széria – jó hír, hogy Xbox One változat is lesz.

A játékban a sorozat karaktereivel verekedhetünk, hasonlóan a korábbi 3D-s Dragon Ball játékokhoz, mindenféle különleges képességekkel, mély történettel, és látványos akcióval. A szereplők között ott van All Might, Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo, Ochaco Uraraka, Shoto Todoroki, Tenya Iida, Tsuyu Asui, Denki Kaminari, Momo Yaoyorozu, illetve felbukkan Shota Aizawa és Stain is. Ha ez nem sokat mond, akkor érdemesebb inkább megnézni az új trailert.

A My Hero One’s Justice egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, annyi biztos, hogy valamikor idén jelenik meg – valószínűleg ősszel.