Nine Parchments bejelentés
dreampage 2016. Aug. 17.

A Frozenbyte (a Trine készítői) bejelentette új játékát, ami hű marad a cég korábbi munkáihoz, ugyanakkor új műfajban próbálkozik. Csodaszép akció-RPG érkezik jövőre a Nine Parchments személyében.

Néhány varázslótanonc úgy dönt, hogy nem végzik el a mágusok hosszú és unalmas iskoláját. Sokkal izgalmasabb, ha a Szent Grált jelentő tekercseket inkább saját szakállukra szerzik meg – persze ez a veszélyesebb módszer is. Róluk szól a Frozenbyte új játéka, ami egy kooperatív, varázslós akció-szerepjáték, elképesztően szép köntösben.

A játék roguelike rendszerű, véletlenszerűen generált pályákkal és szörnyekkel, pusztítóan erős varázslatokkal, és lesz benne online és helyi koop támogatás is. Minél többet és jobban játszunk, annál több karakter és tárgy nyílik meg, amik segítségünkre lesznek az utazásban. Maguk a támadások öt elemet képviselnek: tűz, jég, élet, halál és elektromosság. Mozgásban pedig gyönyörűen fest mindez, íme a játék első trailere.

Sajnos a játékra várnunk kell még, pontos megjelenési dátummal ugyanis nem rendelkezik. Csak annyit tudunk, hogy valamikor 2017-ben érkezik Xbox One-ra.