Nyerj World of Tanks-es Xbox One X-et
dreampage 2017. Dec. 04.

Elkészült az eddigi legkülönlegesebb Xbox One X konzol, amit december folyamán a szerencsés európai játékosok megnyerhetnek. A Wargaming egy igazán példátlan játékot hirdetett.

Nyereményjátéknak örülhetünk az év végén, méghozzá nem is akármilyennek: a Wargaming teljesen egyedi külsejű Xbox One X konzolt készített, aminek borításán háborús minták, lánctalp nyomok és hatalmas World of Tanks logók láthatók. Miért? Hogy egy szerencsés rajongó megnyerje. A legjobb az egészben, hogy a játékban csak európai játékosok vehetnek részt, a nevezéshez pedig nem is kell mást tenni, mint követni a fejlesztők Twitch adásait.

Magát a konzolt a Tsuchinoko nevű francia műhely tervezte, építette és festette. Csak nagyon kis számban készült, és mindegyik darab egyedi sorozatszámmal rendelkezik.

Hogyan kell nevezni? A Wargaming szerint elég, ha rendelkezünk Twitch fiókkal, és egyszerűen csak nézzük az adásaikat ezen a linken. A bejelentkezett európai nézők között lesznek kisorsolva a konzolok. Hogy pontosan hány darab, és mikor, arról nem szól a fáma, de a linken megnézhető a műsorterv, így tudhatjuk, mikor kell ráhangolódni. A következő stream szerdán 18:30-tól lesz.

A nem mindennapi játék leírása elolvasható eredeti formájában ezen a lapon.