One Piece: World Seeker trailer
dreampage 2018. May. 31.

Mozgás közben is megcsodálhatjuk a Bandai Namco új, nyílt világú akciójátékát, amely a One Piece anime alapján készül. A trailer egy gyönyörű világot tár elénk, érdemes lesz erre a játékra odafigyelni.

A sok japán franchise között, amik elsőként debütálnak Xbox One-on, ott van a Bandai Namco által gondozott One Piece sorozat is, amely tavaly vetetette meg a lábát a Microsoft platformján. A széria idén visszatér, méghozzá formabontó módon. A One Piece: World Seeker az első nyílt világú epizód lesz a sorozatban, a fejlesztő Ganbarion szerint ezzel pedig új fejezet nyílik a történetben is.

A One Piece: World Seeker főszereplője Monkey D. Luffy, aki a manga első számú karaktere is. Különleges képességekre tesz szert, amikor elfogyaszt egy természetfeletti Gum-Gum gyümölcsöt. A gumiemberré változó Luffy ennek a tulajdonságnak jó hasznát fogja venni az új játékban, ami egy teljesen szabadon bejárható, nagy nyílt világot mutat be. A kalandjátékban olyan karakterek is felbukkannak majd, mint Sanji, Roronoa Zoro, Nami, na és persze Tony Tony Chopper.

A történetről és a cselekmény részleteiről egyebet jelenleg nem tudni, a fejlesztők szerint viszont ez lesz az eddigi legepikusabb Szalmakalap-kaland. A trailer egy egészen gyönyörű játékot mutat, ehhez remélhetőleg a játékmenet is felér majd.

Pontos megjelenési dátum még nincs, a One Piece: World Seeker valamikor 2018-ban jelenik meg Xbox One-ra.