One Punch Man, One Piece és Mega Man készülődik
dreampage 2020. Jan. 24.

A japán játékok és sorozatok kedvelői örülhetnek, az év első felében ugyanis több híres sorozat is ellátogat Xbox One-ra. A One Punch Man és One Piece animék legújabb játékváltozatai is előrendelhető státuszba kerültek.

Az évvel együtt lassan a kiadók is felpörögnek, kezdve a japánokkal – a Bandai Namco Games épp most van túl a Dragon Ball Z: Kakarot megjelenésén, hamarosan azonban tovább folytatódik a hadjárat. Február végén érkezik az első One Punch Man videojáték feldolgozás, amely nemes egyszerűséggel a One Punch Man: A Hero Nobody Knows (a hős, akit senki nem ismer) címet kapta. A 3D-s verekedős játék megjelenése után remélhetőleg ez már nem lesz rá igaz. A kiadó dinamikus harcrendszert, 3v3 csatákat ígér, és saját karaktert is létrehozhatunk benne.

A One Punch Man: A Hero Nobody Knows február 27-én jelenik meg Xbox One-ra, normál és Deluxe változatban is előrendelhető (utóbbi digitális extrákat és a szezonbérletet is tartalmazza).


Akinek egyetlen ütés nem elég, az örülhet, mert kereken egy hónappal később a Bandai Namco újra támad, ezúttal a One Piece: Pirate Warriors 4 játékkal. Ahogy azt a címből sejteni lehet, a játék ötvözi az anime népszerű világát a Koei-Tecmo Warriors sorozatának játékmenetével. A negyedik részhez érkező franchise egyébként elég sikeres, már négymillió eladott példányon is túl van. Az új felvonásban a fejlesztők a nagyszabású csaták mellett új effekteket (rombolható környezet, füst, por, totál káosz) ígérnek, hogy minden eddiginél látványosabb módon vethessük bele magunkat a One Piece világába. Szalmakalap és barátai nagy kaland elé néznek.

A One Piece: Pirate Warriors 4 március 26-án érkezik Xbox One-ra, és szintén két változatban rendelhető elő az Áruházból. A Deluxe verzió 9 extra karaktert kínál, plusz öltözékekkel.


De nem pihen a Capcom sem. A nyakunkon a Mega Man Zero/ZX Legacy Collection megjelenése, ami hat játékot foglal magába. A teljes Mega Man Zero (1-4) sorozat mellett a Mega Man ZX és ZX Advent is helyet kapott a gyűjteményben. A játékok mellett művészeti galéria, zenelejátszó és különböző grafikus szűrők is várják az érdeklődőket. Újdonság még a világranglistákkal megtűzdelt Z-Chaser játékmód, a Casual Scenario mód, és menteni is akárhol lehet, ha valaki a saját tempójában teljesítené ezeket a klasszikus akciójátékokat.

A Mega Man Zero/ZX Legacy Collection a fenti címeket épp beelőzve, február 25-én jelenik meg. A digitális előrendelés mellé új trailert is kaptunk.