Otherworld Élménytábor 2017
dreampage 2017. May. 17.

Hamarosan ismét megrendezésre kerül Európa legnagyobb videojátékos tábora, az Otherworld Élménytábor 2017. A helyszín ezúttal Révfülöp, a részletek a kattintás után olvashatók.

Az Élménytábor az Otherworld 2010 óta zajló videojátékos és szabadidős tábora. Az utolsó három eseményt már száz fő feletti létszámmal tartottuk meg, ezzel az Élménytábor magasan a legnépszerűbb hazai gamer tábor. Idén a 300 fős lélekszámmal európai szinten is egyedi eseményt hozunk létre. A helyszín Balaton partján lévő Révfülöp, 2017 07.10-07.16.

A táborban képviselteti magát a legnépszerűbb e-sportok közül a két legmeghatározóbb Xbox franchise a Halo és a Gears of War.

Halo 5: Guardians a tábor egyik főattrakciója lesz, a 4v4 versenyt a Magyar Halo Közösség fogja levezényelni, élő online közvetítéssel, olyan neves casterrel, mint Róbert „orobeRto” Oláh. A verseny természetesen nem lesz tét nélküli, hiszen az Astro Gaming Hungary által biztosított Astro A40 fülesekkel lesz gazdagabb a nyertes csapat minden tagja.

Gears of War 4 verseny nyertes kvartettje sem marad nyeremény nélkül, ők a szintén az Astro Gaming Hungary által biztosított Sklullcandy Ink’D Wireless fülhallgatóval térhetnek haza.

Ez még csak az Élménytáborban zajló programok egy kis szelete. 

Olyan népszerű e-Sport játékok is lesznek, mint a League Of Legends, Rainbow Six Siege, Injustice 2, Mortal Kombat.

Természetesen szabadtéri programokról is gondoskodunk: buborékfoci, Archery Tag (!), Crazy Car,  Saturn, vízi játékok, billiárd, csocsó..stb.

Esténként Gorefest, a kimaradhatatlan tábortűz és ROCK BAND!

Ez csak ez kis ízelítő, a lista még nem teljes, további információkért és jegyvásárlásért látogassatok el az Élménytábor facebook oldalára:
https://www.facebook.com/events/718571314984021

Otherworld Élménytábor 2017 trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=Mzub531fpM4

A rendezvény fő támogatója a Magyar Telekom.

Várunk mindenkit szeretettel!

Veszprémi Norbert
Otherworld-Halo Community

(x)