Overwatch: Ijesztgetős hangulatban
dreampage 2016. Oct. 12.

Nemsokára itt a Halloween ideje, ilyenkor a videojátékok is szeretnek bolondozni, és mindenféle ijesztő maskarákba bújtatni a szereplőiket. Így tesz az Overwatch is, amelyben már el is kezdődött a Halloween Terror esemény.

Új ruhák és kiegészítők, valamint a játék első PvE tevékenysége jellemzi leginkább az Overwatch: Halloween Terror nevű eseményt, ami egészen november 1-ig tart. Ebben az időszakban a hagyományos loot ládák helyét töklámpások veszik át, amik különféle horror gúnyákat és más kiegészítőket tartalmaznak. Több mint 100 új felszerelés került a játékba, és minden kinyitott (vagy megvásárolt) láda garantáltan tartalmaz legalább egyet közülük.

Ennél is érdekesebb az első PvE játékmód. Ez a kooperatív lehetőség a Junkenstein's Revenge, amelyben négy játékos vállvetve küzdhet meg a gonosz tudós otromba szörnyeivel, illetve magával Dr. Junkensteinnel is. Az új módban négy karakter közül lehet választani: az alkimista (Ana), az íjász (Hanzo), a fegyverforgató (McCree) és a katona (Soldier 76). Az ő feladatuk, hogy megvédjék Adlersbrunn kastélyát az őrült tudós seregeinek rohamától.

A fentiekhez egy új helyszín is társul (Hollywood elátkozott utcái). Maga a frissítés már tegnap este óta él a játékban, úgyhogy ne várjatok semmire, várnak a szörnyek! Jó szórakozást mindenkinek!