Path of Exile: Megérkezett a Bestiary
dreampage 2018. Mar. 13.

A Grinding Gear Games akció-szerepjátékának Xbox One változata is megkapta a legújabb ingyenes kiegészítőt. A Path of Exile: Bestiary az eddigi egyik legnagyobb tartalmi frissítés. Indul a szörnyvadászat.

Néhány nappal ezelőtt végre Xbox One-on is frissült a Path of Exile, a jelenleg létező egyik legszebb és legtartalmasabb akció-RPG, ami ráadásul ingyenes is. Az új kiegészítő címe Bestiary, ami nevéhez hűen egzotikus teremtmények levadászásáról szól, egyúttal egy új liga indulását is jelzi.

Ha új karaktert indítunk, akkor van lehetőségünk belépni a játék új ligájába, ahol Einhar Frey vadász és guberáló tanít meg követni, elkapni és megölni, vagy fogságba ejteni Wraeclast legvadabb szörnyeit. Ezeket egy naplóban vezethetjük, a különféle lények más-más kihívást jelentenek. Ezen kívül persze más is került a játékba – rengeteg új tárgy, fegyver, endgame tartalom, és három új skill gem. A fogságba ejtett szörnyeket egy saját bejáratú „állatkertben” tarthatjuk, ahol egy oltáron feláldozva őket még erősebb tárgyakat készíthetünk.

A frissítéssel együtt az Ascendancy osztályokat is újragondolták a fejlesztők. Mind a 19 osztály új képességeket és erősségeket kapott, némelyikhez teljesen új mechanikák is társulnak, így remélhetőleg még kiegyensúlyozottabb karaktereket kapunk.

A Path of Exile: Bestiary frissítés mindenki számára ingyen elérhető már, automatikusan és ingyen került be a játékba minden tartalom. Aki mégis szeretné támogatni a fejlesztőket, az megteheti új csomagok és kozmetikai elemek vásárlásával a játék saját áruházában, ahol új, vadász témájú csomagok, páncél- és fegyverkinézetek kaphatók.