Path of Exile: The Fall of Oriath trailer
dreampage 2017. Feb. 20.

Nemrég derült ki, hogy Xbox One-ra is megjelenik az utóbbi évek egyik legjobb ingyenes játéka, most pedig a legújabb kiegészítőből is kaptunk egy videót, illetve további információkat. A Path of Exile nagy kalandnak ígérkezik.

A PC-ről konzolokra vándorlás egyik legjobb idei darabja lehet az ingyen játszható Path of Exile, ami egy nagyon szép és tartalmas akció-RPG a Grinding Gear Games-től. A játék legújabb, 3.0-ás kiegészítőjét a napokban mutatta be részletesebben a cég, amihez egy új videó is járt. Az Xbox One tulajdonosok természetesen ezt a kiegészítőt is megkapják.

Ez a hatalmas frissítés – sok más mellett persze – a következő új fejezeteket tartalmazza:

  • Act Five: The Fall of Oriath
  • Part Two: The Gods are Rising
  • Act Six: The Rising Tide
  • Act Seven: Lord and Legion
  • Act Eight: Eclipse
  • Act Nine: Reunion
  • Act Ten: Return to Oriath

Ezzel tíz fejezetesre hízik a játék, a kampány mellett pedig további módosításokat és újításokat is kap. Ezek közül néhány, amikről a fejlesztők már lerántották azt a bizonyos leplet: képesek leszünk például elpusztítani az isteneket, és birtokolni erejük egy részét. Ezek a „Pantheon” erők különféle defenzív bónuszokat adnak, amiket a városban cserélgethetünk kedvünk szerint, bárminemű költség nélkül. A kiegészítő pedig az eddigi legnagyobbként számtalan új képességet, drágakövet, tárgyat és egyéb dolgokat tartalmaz majd. Íme, akkor a trailer az Xbox One verzióról.

Bár pontos megjelenési időpontunk még mindig nincs, azért nagyjából behatárolható a dolog: PC-n május környékén indul a The Fall of Oriath bétája, a teljes megjelenés pedig június vagy július folyamán várható. Így valószínűleg az Xbox One verziót is nyáron kapjuk meg, ha viszont a Game Preview Programban debütál, akkor talán még hamarabb.