Phil Spencer a Forza Motorsport 7-ben
dreampage 2017. Dec. 13.

Különleges vendég idejével szállhatunk szembe a decemberi Forza Motorsport 7 Bounty Hunter eseményben. Az Xbox vezetőjét, Phil Spencert verhetjük meg a virtuális pályán, cserébe egy versenyautót kapunk.

A Forza Motorsport 7 Bounty Hunter események lényege, hogy a Rivális módon belül minden hónapban egy-egy neves játékos ideje ellen szállhatunk ringbe. A decemberi kihívás két okból is különleges. Először is, a sztárvendég nem más, mint maga Phil Spencer, az Xbox üzletág vezetője, másrészt olyan autóval körözhetünk, amivel ebben a játékban még nem: a 2017-es Porsche #92 Porsche GT Team 911 RSR a gyári alakulat legfrissebb autója, ami először vezethető a Forza 7-ben.

Valódi tétje persze nincs a dolognak, hiszen mindenki, aki részt vesz ezen az eseményen, annak lezárulta (2018. január 2.) után automatikusan megkapja a játékban a versenyautót, attól függetlenül, hogy megverte-e az Xbox-főnök idejét, vagy sem. A helyszín egyébként a Hockenheim National konfiguráció, ezen a pályán kell minél jobb időt elérni. Aki nagyon akar, a vonatkozó világranglistán kutathat Spencer gamertagje (P3) után, bár jövő hónap elejéig biztos ő is javít még az idején.

Az esemény itt található:

Single Player / Rivals / Featured Events

Októberben egyébként a 2017-es IndyCar bajnok, Josef Newgarden, novemberben pedig a Turn 10 Studios kreatív igazgatója, Dan Greenawalt fején volt Forza-vérdíj. Kíváncsian várjuk, kit sikerül legközelebb megnyerni egy kis körözgetésre.