Phoenix Wright Xboxon is praktizál
dreampage 2019. Apr. 09.

Fennállása óta először érhető el Xbox konzolon a Phoenix Wright: Ace Attorney sorozat. A Capcom nyomozós, ügyvédes drámasorozatának első három epizódja gyűjteményes formában kapható. Mától irány a tárgyalóterem.

Phoenix Wright, a Capcom által életre keltett ügyvéd először 2001-ben jelent meg, akkor még Game Boy Advance platformra. A tizennyolc éves sorozat azóta sok folytatást megélt, és főleg Japánban aratott nagy sikert. Most először Xbox One-on is elérhető a sorozat, mindjárt trilógia formájában. A logikusan elnevezett Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy az első három részt tartalmazza felújított formában, nagyfelbontású grafikával.

A már több, mint 6 milliós eladással büszkélkedő sorozatban a címszereplő ügyvédet alakítjuk, akinek feladata a rá bízott ügyek felgöngyölítése, és az ártatlan vádlottak hatékony védelme. Számba kell vennünk a rendelkezésre álló bizonyítékokat, beszélgetnünk kell a szemtanúkkal, de leginkább túl kell járnunk az ügyészek eszén, akik megpróbálják ráhúzni a vizes lepedőt védenceinkre. Türelem, alaposság, logika és csavaros észjárás kell ezekhez a játékokhoz, amiket az egyedi hangulat és a szép anime rajzok tesznek különlegessé, főleg a mai játékkínálatban.

A három játék (Ace Attorney, Justice for All és Trials and Tribulations) összesen 14 fejezetet kínál, így egy igen jó ár-érték arányú csomaggal van dolgunk.

A Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy már tölthető Xbox One-ra. A kétgigás triplakaland 8,990 forintba kerül, és elérhető az alábbi linkről, vagy konzolon a Store-ban. Ne tiltakozzatok!